Zijwaartse garagedeuren en garagepoorten


De zijdelingse Garagesectionaaldeur biedt veel voordelen:

  1. Veel ruimte beschikbaar onder het plafond van de garage
    Dankzij het zijwaarts openen, blijft het plafond van de garage geheel beschikbaar, en kan hierdoor, eventueel, worden ingezet als extra opbergruimte. Door de speciale constructiewijze kan de zijdelingse Garagesectionaaldeur ook bij moeilijke montagesituaties, zoals een schuin dak, worden ingezet.
  2. Snelle toegang tot de garage
    De nieuwe zijdelingse Garagesectionaaldeur is standaard voorzien van een zogenaamde “loopdeurfunctie”. Ook wanneer de bediening comfortabel plaatsvindt middels een aandrijving, is het dus mogelijk de deur slechts een stukje te openen om een snellere toegang tot de garage te verkrijgen; Handig en wachttijd reducerend, wanneer u bijv. enkel uw fiets uit de garage halen wilt.

Hörmann partner ES Garagedeuren geeft u graag persoonlijk advies!

Enkele grote voordelen van Zijwaartse garagedeuren:

Dubbele looprollen:
De met polyurethaan volgeschuimde sandwichpanelen, 42 mm dik, worden bovenaan door stabiele dubbele looprollen en onderaan in een afgeronde vloerrail veilig en nauwkeurig geleid. Door de open constructie van de vloerrail, ook aan de uiteinden, kan hij gemakkelijk worden gereinigd.

Vingerklembeveiliging binnen en buiten
De optimaal aangepaste vorm van de deurpanelen en de scharnieren aan de paneelovergangen verhindert het knellen van de vingers.

Dubbele uitschakelautomaat
De betrouwbare uitschakelautomaat is zowel bij het openen als bij het sluiten van de deur functioneel. Bij contact met onvoorziene hindernissen in het openingsbereik en aan de muurgeleiding stopt de deur onmiddellijk. Zo worden personen tegen letsels beschermd en voertuigen of voorwerpen niet beschadigd.

Sneller in de garage
Voor de personendoorgang kunnen zijdelingse sectionaaldeuren snel en eenvoudig ook gedeeltelijk worden geopend. Zo komt u sneller in uw garage, om er bv. uw fiets uit te halen.

Meer comfort met de automatische gedeeltelijke opening van de deur
Bij deuren met aandrijving kan de breedte van de personendoorgang individueel worden ingesteld. De bediening gebeurt met uw handzender of met de deurhandgreep voorzien van een radiomodule (optioneel).

Top
ES Garagedeuren

ES Garagedeuren